Arend Hollebeek' s fondsenwervingspagina

by Arend Hollebeek for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 425

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Ik vind dat VUmc Cancer Center Amsterdam heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!

Nog een update voordat we van start gaan
De laatste weken zijn goed verlopen. Ik heb mij prima aan het schema kunnen houden.
Ook ben ik gespaard gebleven van blessure leed. Het gaat dus prima!
Het lijkt zondag nogal warm te worden. Maar dat vind ik niet zo erg. Liever dat dan kou en regen.

Arend Hollebeek

News (3)

  • Zo het zit er op! Ben in 3:25 gefinisht. De omstandigheden waren toch wat zwaarder als ik had gehoopt maar ik ben hier ook heel tevreden mee. Ik wil al mijn sponsors hierbij hartelijk danken voor hun steun aan dit belangrijke doel. En alle mensen die langs de kant stonden ook geweldig bedankt! Ik heb er ondanks de zere benen weer van genoten. Groet Arend Hollebeek

    Arend Hollebeek - 10/19/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!