Bas Uijterwijk' s fondsenwervingspagina

by Bas Uijterwijk for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 220
Target
 100

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Ik vind dat VUmc Cancer Center Amsterdam heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen de strijd tegen kanker tegen te gaan door geld in te zamelen. Het geld dat ik hiermee ophaal zal besteed worden aan een nieuwe revolutionaire superresolutie microscoop waarmee het VUmc hoopt nieuw onderzoek te kunnen doen tegen kanker. Hoe meer je ziet, hoe meer je er over kunt leren. 
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Elke euro telt.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Bas Uijterwijk

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!