Ben Bosboom' s fondsenwervingspagina

by Ben Bosboom for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 347
Target
 500

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Ik loop voor de microscoop

VUmc CCA heeft de ambitie om als eerste van alle academisch medische centra in Nederland de revolutionaire superresolutie-microscoop in huis te halen. De kosten voor de microscoop gaan we met z’n allen bij elkaar rennen! De microscoop kan alles van groot tot zeer klein zichtbaar maken, waardoor onderzoekers op microniveau zien hoe bepaalde therapieën werken. Voor het kankeronderzoek binnen VUmc CCA is het een stap vooruit, en vernieuwend wetenschappelijk onderzoek gegarandeerd! Kanker  is een ziekte waar helaas veel mensen mee geconfronteerd worden. Twijfel dus nooit om iets voor dit goede doel te geven!
 
Over mij: Bij de Damloop 2012 heb ik geld ingezameld voor het NKI-AVL fonds. In 2013 heb ik fondsen geworven voor VUmc CCA. Dit jaar ga ik me samen met andere sponsorlopers (het CCA marathon team) inzetten voor het VUmc Cancer Center Amsterdam. Ik zou het heel erg waarderen als je een donatie doet en/of mijn inzamelingsactie bekend maakt bij anderen.

Om de spanningen van alle dag af te schudden doe ik aan hardlopen. Dat deed ik voor de diagnose ook al een hele tijd. Na de diagnose besefte ik me pas echt hoe belangrijk het lopen voor mij is. In 2011 heb ik mijn punt gemaakt door de marathon van Amsterdam binnen 4 uur te doen. In 2013 probeerde ik 3:45 te halen het werd 3:47. Dit jaar ga ik proberen het alsnog te halen. Ik heb er reuze zin in. En hierbij krijg je de uitnodiging voor een superleuk evenement voor mijn supporters en familie op de dag van de marathon (19 oktober a.s.)!

Hartelijk dank voor je hulp!


Ben Bosboom

News (50)

  • Alle donateurs/sponsors bedankt voor de bijdragen. Dit was motiverend voor mij om door te gaan. Anders was ik bij de 1e training van de 30 km in het Olympisch stadion al afgehaakt (mijn knieschijf ging van zijn plaats). Het lukte toen nog 12 km door te lopen met toch wel ernstige pijn. Nu weet ik dat doorgaan zinloos was. Nogmaals dank en een buiging voor jullie allemaal!

    Ben Bosboom - 10/17/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!