bibi van montfrans' s fondsenwervingspagina

by bibi van montfrans for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 165
Target
 200

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Beste vrienden, collega's en familie,

dd 14-10-2014: Gisteravond heb ik helaas moeten beslissen niet mee te doen aan de 8 km,  vanwege een achillespeesblessure.  Er wordt gekeken of ik uw donatie kan retourneren, maar ik denk dat dat heel lastig is...Ik wil de donateurs tot nu toe enorm bedanken en het spijt mij dat ik hen teleur moet stellen! Gelukkig wordt mijn rugnummer overgenomen en blijft het goede doel natuurlijk de microscoop van het VUmc voor kanker onderzoek. Zelf ga ik ook verder aan het onderzoek naar Lentigo Maligna, een bruin gekleurde vlek vaak op het gelaat, waarin een melanoom (kanker uitgaande van pigmentcellen) kan ontstaan.
  
dd begin oktober: Met heel mijn hart zet ik mij in voor mijn werk als dermatoloog, daarbij heeft huidkanker mijn speciale interesse. Nu doe ik mee aan de 8 km marathon van Amsterdam: daar komen 2 mooie zaken samen, een goed doel nl het VUmc Cancer center en de sport, voor mij een heel belangrijke tegenpool voor mijn werk.

Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie. Donaties worden verwerkt door Alvarum. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor je hulp!

Bibi van Montfrans

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!