Team page: Brenda en Samantha

Take action

About this team

Page author
Brenda en Samantha
Campaign
Help de Held!

About My Charity

VUmc Cancer Center Amsterdam

VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!

Read more

Download Flash Plugin

Donations raised  866

Fundraising target  500

Brenda en Samantha

Hoi allemaal!

Wij, Brenda en Samantha, doen dit jaar mee aan de Halve Marathon van Amsterdam en hopen deze succesvol uit te lopen. Dit doen wij natuurlijk omdat wij hardlopen gewoon ontzettend leuk vinden maar daarnaast ook om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Daarom hebben wij ervoor gekozen om namens het VUmc CCA deel te nemen aan de Halve Marathon van Amsterdam en hopen wij zo veel mogelijk geld in te zamelen om beter en meer onderzoek te kunnen doen naar deze, nu nog, ongeneeslijke ziekte.

Hét goede doel van de Marathon van Amsterdam is dit jaar voor de derde keer op rij het VUmc CCA. Vorig jaar is het bedrag wat bij elkaar gelopen is voor onderzoek naar kanker verdubbeld ten opzichte van 2012. Het doel voor dit jaar is om dit werderom te verdubbelen!

Iedereen kent wel iemand in zijn of haar naaste omgeving die kanker heeft of heeft gehad. Om dit leed anderen te besparen proberen wij op deze manier ons steentje bij te dragen.
Vind jij het een goed initiatief en wil jij ook wat bijdragen aan onze actie? Help ons dan om zo veel mogelijk geld in te zamelen en het mogelijk te maken voor het VUmc CCA om verder onderzoek te doen!

Wij danken je alvast van harte voor je bijdrage!

Groetjes,

Brenda Stooker en Samantha Boneveld

P.S. Om een donatie te kunnen doen klikt u hieronder bij "teamleden" op 1 van onze namen. U wordt dan doorgeleidt naar een andere pagina, daar ziet u een rode knop via welke u uw donatie kunt doen!

Read more