Chantal Odie' s fondsenwervingspagina

by Chantal Odie for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 465

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Op 19 oktober as loop ik mee met de 8 km run van de Amsterdam Marathon.
Samen met zo'n 100 AH collega's, doen wij dit ter ondersteuning van een goed doel, het Cancer Center Amsterdam. Velen van ons worden getroffen door deze verscrhikkelijke ziekte. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die ermee te maken heeft (gehad), en soms komt het erg dichtbij. 

Stichting VUmc CCA zet zich al meer dan 30 jaar in en maakt onderzoek, behandeling en faciliteiten van VUmc Cancer Center Amsterdam mogelijk. 

Ik zou het heel erg waarderen als je me zou willen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor je hulp!

Chantal Odie

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!