Chantal van Sommeren' s fondsenwervingspagina

by Chantal van Sommeren for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 180

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

150 Randstad & Tempo-Team collega's staan tijdens de Marathon van Amsterdam op zondag 19 oktober aan de start. Naast de fysieke uitdaging die we samen aan gaan, lopen we ook voor het VUmc Cancer Center. VUmc CCA heeft de ambitie om als eerste van alle academische medische centra in Nederland de revolutionaire superresolutie-microscoop in huis te halen. De microscoop kan alles van groot tot zeer klein zichtbaar maken, waardoor onderzoekers op microniveau kunnen zien hoe bepaalde therapieën daadwerkelijk werken. Voor het kankeronderzoek binnen VUmc CCA is dit een enorme stap vooruit!Randstad & Tempo-Team sponsoren voor elke loper uit ons team €100 aan dit goede doel. Elke extra donatie is meer dan welkom, zodat we met trots een unieke bijdrage bij elkaar kunnen lopen.
Help jij ons mee? Elke bijdrage telt! Hartelijk dank voor je hulp alvast!!
Chantal van Sommeren

News (1)

  • The day after.... Gelukkig hebben we de foto's nog! Het was een super ervaring. Mooie sportieve prestatie neergezet en een enorm bedrag opgehaald voor het VUmc Cancer Center (Sponsoren bedankt!!)

    Chantal van Sommeren - 10/20/14

  • -

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!