Cynthia Bot' s fondsenwervingspagina

by Cynthia Bot for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 258

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Het VUmc Cancer Center Amsterdam doet heel erg goed werk en daarom heb ik besloten om hen te helpen door met het rennen van een halve marathon geld in te zamelen. Kanker is een verschrikkelijke ziekte. Het VUmc CCA doet belangrijk onderzoek naar vroegere opsporing van kanker en therapie op maat. Hun doel is mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen.

Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.

Hartelijk dank voor uw hulp!
Liefs Cynthia

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!