Go running and let's beat cancer!

by Daphne van Doornspeek for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 45
Target
 150

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Ken jij ook iemand die aan kanker is overleden? En wist je dat één op de drie mensen op een gegeven moment kanker krijgt in zijn leven?

Het VUmc Cancer Center Amsterdam is een academisch kankerexpertisecentrum waar de medewerkers zich elke dag weer inzetten om nieuwe inzichten bloot te leggen en toe te passen in de behandeling van kanker. Dit doen zij door middel van grensverleggend onderzoek om zo nieuwe innovatieve behandelingen te ontwikkelen. Maar denk hierbij ook aan bijvoorbeeld het vervroegd opsporen van kanker zodat mensen sneller en beter geholpen kunnen worden.

Omdat ik vind dat iedereen de kans verdient op een goede (en steeds betere!) behandeling en ik het werk van het VUmc Cancer Center volledig steun, heb ik besloten hen te helpen door geld in te zamelen. Maar dit kan ik niet alleen! Inderdaad, jouw hulp heb ik hiervoor nodig! Het enige wat jij hoeft te doen is een donatie achter te laten terwijl ik mij in het zweet ga werken en mijn eerste (!) halve marathon ga lopen. Een kleine moeite vergeleken bij de pijn, moeite en zorgen die mensen met kanker en hun familieleden moeten doorstaan.
Dus steun me! Niet om die marathon uit te lopen maar wel om ook jouw familie, vrienden, buren en/of kennissen te laten genezen van kanker!

Een donatie geven is heel gemakkelijk en veilig. Donaties worden verwerkt door Alvarum via Ideal.

Hartstikke bedankt!

Let's beat this half marathon and let's beat cancer!

Groeten, Daphne van Doornspeek

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!