David Cucchi' s fondsenwervingspagina

by David Cucchi for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 730

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Ik ben nu al een tijd verbonden aan het Cancer Center Amsterdam doordat ik meewerk aan onderzoek voor de afdeling hemato-oncologie in VUmc. Mijn wetenschappelijke stage ga ik hier ook lopen, waar ik zal gaan onderzoeken wat de rol van bepaalde genmutaties bij acute myeloide leukemie is. Omdat het CCA niet alleen mij veel kansen geeft wat betreft onderzoek, maar vooral mensen met kanker enorm zal gaan helpen door het geweldige onderzoek wat hier wordt uitgevoerd, heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. Er moet natuurlijk iets tegenover staan, dus daarom ga ik voor dit goede doel 8 kilometer hardlopen tijdens de TCS Amsterdam Marathon.

Het geld wat ik inzamel zal worden gebruikt voor de aanschaf van nieuwe superresolutie-microscoop die kan worden gebruikt bij het onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen voor kanker. VUmc zou het eerste ziekenhuis in Nederland zijn met zo'n microscoop.

Ik zou het heel erg waarderen als je me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Dankje voor je hulp!
David

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!