Eva de Vries' s fondsenwervingspagina

by Eva de Vries for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 75
Target
 100

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Beste vrienden en familie,

Dankzij de VU heb ik dit jaar weer veel plezier in m'n werk EN, kan ik meedoen aan de NY marathon op 2 november as! Als voorbereiding daarop loop ik mee met de halve marathon van Amsterdam via het VU cancer center.

Het VUmc Cancer Center Amsterdam doet goed werk door veel experimenteel en innovatief onderzoek te verrichten en om zo tot begrip en behandeling van de verschillende vormen van kanker te komen. Ik zou het heel erg waarderen als jij me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.

Donaties worden verwerkt door Alvarum. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor je hulp!

Eva de Vries

News (1)

  • Training in volle gang, sterker nog, op hoogtepunt! Vanaf gisteren, na 34 km te hebben gelopen kan het afbouwen beginnen!

    Eva de Vries - 10/6/14

  • -

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!