Frank Latour' s fondsenwervingspagina

by Frank Latour for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 242

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Na vorig jaar heb ik de smaak te pakken en de schoenen weer aangetrokken om de marathon te gaan lopen voor het VUmc Cancer Center Amsterdam. Had ik vorig jaar nog de angst dat ik het niet zou halen, dat is nu voorbij. Ik hoop dit jaar een mooie tijd neer te zetten (streeftijd 4.15uur). Dit alles natuurlijk om het goede doel te steunen. Doel is om zoveel mogelijk aandacht te vragen voor het onderzoek naar kanker. Van de opbrengsten van afgelopen jaar hebben twee onderzoekers een jaar lang onderzoek kunnen doen. Er wordt nu gespaard voor een superresolutie microscoop, die de onderzoekers van het VUmc CCA graag willen aanschaffen.
Ik zou het heel erg waarderen als jullie me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Donaties worden verwerkt door Alvarum (http://nl.alvarum.com/)

Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor jullie hulp!
Frank Latour

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!