Fred van Wees' s fondsenwervingspagina

by Fred van Wees for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 360

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Op zondag 19 oktober neem ik deel aan de Amsterdam marathon met mijn collega's van Irdeto. Vorig jaar hebben wij gezamelijk ca. € 2.700 opgehaald. Dit jaar streven wij naar minimaal € 3.000. Irdeto heeft reeds een eerste inleg gedan van € 1.500.
Wij vinden dat VUmc Cancer Center Amsterdam heel goed werk doet en daarom hebben wij besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Fred van Wees

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!