Frouke Schneiders' s fondsenwervingspagina

by Frouke Schneiders for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 122
Target
 150

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

In 2012 heb ik ook meegelopen met de TCS Amsterdam Marathon met het team van VUmc Cancer Center Amsterdam, omdat ik onderzoek naar kanker erg toejuich aangezien er in mijn directe en indirecte omgeving mensen zijn overleden aan deze afschuwelijke ziekte. Nu twee jaar later kreeg ik als oud-collega wederom een uitnodiging om weer mee te lopen met de marathon en het team VUmc CCA. Uiteraard doe ik graag weer mee. Ik vind namelijk nog steeds dat VUmc Cancer Center Amsterdam heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik loop mee met de 8 kilometer dat op zich niet heel veel is, maar ik wil graag mijn record verbeteren. Twee jaar geleden was mijn tijd voor de 8 km om en nabij 43 minuten en nu streef ik naar 35 minuten. Dus een persoonlijk doel. Daarbij zou ik het heel erg fijn vinden als jullie mij willen helpen door een donatie te doen om mijn streefbedrag van 150 euro te halen voor VUmc Cancer Center Amsterdam. Maar uiteraard zou het geweldig zijn als ik meer geld kan binnen halen dan 150 euro! Elk bedrag is goed. Doneer wat je kunt of wilt missen. Ook zou ik het zeer waarderen als jullie mijn inzamelingsactie bekend maken bij anderen. Alle hulp is van harte welkom!

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Bij voorbaat hartelijk dank voor de hulp!

Hartelijke groet,
Frouke Schneiders

News (2)

  • Yoehoe! Ik heb de 8 km met succes uitgelopen met een tijd van 41:51 minuten! Bijna mijn record gehaald van 40 minuten. Het was pittig vanwege het benauwde warme weer en de grote hoeveelheid deelnemers voor de 8km waardoor je niet lekker kon doorlopen, maar ik ben erg tevreden met het resultaat! Ik wil iedereen hartelijk bedanken die mij hebben gesteund via een donatie. Mensen die dat nog niet hebben gedaan. Dit kan nog steeds de komende week.

    Frouke Schneiders - 10/20/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!