Geert Buijtenweg' s fondsenwervingspagina

by Geert Buijtenweg for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 212
Target
 422

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Zondag 19 oktober ga ik voor het eerst in mijn leven een hele marathon lopen. Exact 42,195 km in Amsterdam voor de sportieve uitdaging maar ook voor het goede doel. Ik vind namelijk dat VUmc Cancer Center Amsterdam heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. Ik wil voor elke meter een cent ophalen, oftewel voor elke 100 meter een Euro, dus 421,95 Euro in totaal!
Ik zou het heel erg waarderen als je me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor jouw hulp!
Geert Buijtenweg

News (1)

  • Ik heb hem uitgelopen mede dankzij jouw financiele steun! Bedankt!

    Geert Buijtenweg - 10/19/14

  • -

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!