Gitta Kuipers' s fondsenwervingspagina

by Gitta Kuipers for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 235

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Zondag 19 oktober is het zo ver, dan ren ik weer 8 km tijdens de Marathon van Amsterdam! Een halve marathon is me nog net te ver, eerst eens kijken hoe het gaat met de Dam tot Dam loop, maar wie weet volgend jaar....

Ook dit jaar loop ik weer voor het VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA), het goede doel van deze marathon.

Al een aantal jaren werk ik met veel plezier bij het VUmc CCA. De missie van VUmc CCA is om mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie een doorbraak te forceren door nieuwe behandelingen te ontwikkelen. Voor dit onderzoek is veel geld nodig.
Dit jaar lopen we met zijn allen voor de aanschaf van een super resolutie microscoop, waarmee 3-dimensioneel levende cellen (en dus ook kankercellen) in beeld gebracht kan worden.
Kijk voor meer informatie ook eens op: www.helpdeheld.nl

ik hoop dat je mij (en dus het kankeronderzoek) wil steunen door een donatie te doen aan VUmc CCA, maakt niet uit hoe hoog het bedrag is, alle beetjes helpen!.

Hartelijk dank! Gitta

P.s.: Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!