Hans de Bruyne' s fondsenwervingspagina

by Hans de Bruyne for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 182
Target
 200

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Op 19 oktober ga ik mijn prestatie van 10 jaar geleden proberen te herhalen. Ik loop dan de halve marathon van Amsterdam. Een hardloopwedstrijd over 21 km! Het team van mijn werkgever (Mirabeau) heeft besloten zich dit jaar in te zetten voor het kankercentrum van Vumc. Ieder lid van het team heeft een persoonlijke sponsorpagina aangemaakt, waarmee gemakkelijk geld gedoneerd kan worden aan Vumc.

Ik zou het heel erg waarderen als je een donatie wilt doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Ieder bedrag is welkom. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor je hulp!

Hans

News (3)

  • Zondag 19 km gelopen en daarna op woensdag en vrijdag 10 kilometer. Er zitten inmiddels aardig wat kilometers in de benen. Gaat lekker! Leg die medaille maar vast klaar :)

    Hans de Bruyne - 10/11/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!