Hans van der Lans' s fondsenwervingspagina

by Hans van der Lans for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 760
Target
 500

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Met Hart en Ziel

Voor de 3e keer loop ik dit jaar tijdens de Amsterdam Marathon een afstand voor VUmc Cancer Center. Zoals ook in 2013 loop ik op 19 Oktober de Amsterdam Marathon dus 42,2 km voor dit Goede Doel.

Bijna Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die Kanker heeft of Kanker heeft gehad of heeft iemand aan Kanker verloren.
Dat geld ook voor mij; mijn vrouw had in 2011 een kwaadaardige lymfeklier en door vroege detectie is dat met een operatie weggehaald, mijn schoonmoeder heetf chemo therapie, en ik verloor een hele goede vriendin aan Hersenkanker na een gevecht van 14 jaar.

VUmc CCA is een van de vooraanstaande Kankeronderzoekcentra in Nederland, onder andere onderzoeken ze zo vroeg mogelijke herkenning van Kanker, maar ook de "genezing" op enkel cel niveau.

Daarom loop ik voor VUmc Cancer Center en vraag ik u om een bijdrage
iedere euro helpt, dus of u nu 1 of zoals ik 42 euro doneert, alles is welkom (ook hogere bedragen.

Dus steun het VUmc Cancer Center Amsterdam met een donatie, ongeacht wat ik inzamel, loop ik op 19 oktober de Amsterdam Marathon voor VUmc CCA
Hans

News (6)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!