Harm Ebben' s fondsenwervingspagina

by Harm Ebben for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 280

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

19 oktober zal ik samen met collega's van de afdeling Heelkunde van het VUmc meerennen met de marathon. Hierbij zullen wij geld ophalen voor het Cancer Center Amsterdam (CCA), een instituut met een belangrijke positie in het onderzoek naar kanker.

Het CCA zet zich in voor onderzoek naar kanker op allerlei niveau's. Van onderzoek op het niveau van genen en moleculen tot onderzoek naar het effect van verschillende behandelingen op de kwaliteit van leven. Er is nog veel winst te behalen.

21 kilometers zal ik afleggen om het CCA en het onderzoek naar kanker te steunen. Alle kleine beetjes helpen daarbij! Help ook mee en doneer!

Harm

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!