Harriette Loeffen' s fondsenwervingspagina

by Harriette Loeffen for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 255
Target
 200

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Van dichtbij heb ik gezien hoe belangrijk het onderzoek naar kanker van VUmc CCA is en hoeveel collega's zich in de zorg en onderzoek inzetten voor de patienten van nu en proberen patienten in de toekomst beter bij te staan dan wel te genezen. Ook al werk ik niet meer in VUmc CCA, ik loop graag met het team mee en zamel geld in voor mijn oudcollega's! Help je mee? Ik zou het heel erg waarderen als je een donatie doet voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen.

Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie. Donaties worden verwerkt door Alvarum. Het is gemakkelijk en 100% veilig. Als je vragen hebt, kun je mij contacten.

Ik hoop dat je mij en daarmee VUmc CCA (weer) wilt ondersteunen. Dat zou super zijn.
Heel hartelijk bedankt alvast!
Harriette Loeffen

News (1)

  • Wat een toppers die collega's van mij in Koninklijk Theater Carré! Met hun donaties zorgen ze voor extra geld voor het onderzoek van mijn oud-collega's in VUmc Cancer Center Amsterdam. Dank jullie wel! en ga zo door.

    Harriette Loeffen - 10/3/14

  • -

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!