Karlijn rent voor onderzoek naar kanker!!

by Karlijn Pieterse for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 310
Target
 150

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Ik vind dat VUmc Cancer Center Amsterdam heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. Help hen alsjeblieft!

Zondag 19 oktober ren ik de halve Amsterdam Marathon voor dit geweldige doel: EEN WERELD ZONDER KANKER. Ik zoek 50 mensen die mij - en dus het Cancer Center van VUmc - willen sponsoren door 3 euro te doneren. Moet lukken toch?? Donaties worden verwerkt door Alvarum. Het is heel makkelijk en 100% veilig.
Ik ben jullie ontzettend dankbaar!
Karlijn

News (5)

  • En de winnaar van de homemade, organic "Cancer TheraPIE" is geworden... een anonieme sponsor!! Wie liet dit aanmoedigende berichtje op 11 oktober achter samen met 25 euro? >>> "Gooooo Kar!" Anoniem, neem zo snel mogelijk contact met mij op, dan start ik alvast met appels schillen. Taart niet gewonnen? Niet getreurd: je hebt meegedaan aan de strijd tegen kanker van het VUmc Cancer Center. Top!!!

    Karlijn Pieterse - 10/20/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!