Kay Kistemaker

by Kay Kistemaker for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 123
Target
 100

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving met kanker. Nog steeds sterven er te veel mensen aan deze verschrikkelijke ziekte. Daarom vind ik het belangrijk dat er veel onderzoek naar kanker wordt gedaan, om zo nieuwe behandelmethoden te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat kanker een chronische ziekte wordt of om het zelfs te kunnen genezen.

Om deze redenen loop ik de halve marathon dit jaar voor Cancer Center Amsterdam en hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.

Hartelijk dank voor uw hulp!

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!