Linda Teeuw' s fondsenwervingspagina

by Linda Teeuw for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 570
Target
 500

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Nog dagelijks mis ik mijn moeder, die op 63-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van een hersentumor.
Inmiddels zijn er talloze gebeurtenissen in mijn leven geweest die ik niet meer met haar heb kunnen delen, maar het feit dat zij mijn kinderen nooit heeft kunnen zien en heeft kunnen knuffelen is iets waar ik zo af en toe nog verdrietig van kan worden.

Door meer onderzoek te kunnen doen naar kanker in een vroeg stadium, kunnen er straks meer moeders genezen, maar ook geliefden, vaders, broers, zussen en kinderen.

En daarom loop ik mee met de TCS Amsterdam Marathon 2014 voor de VUmc Cancer Center Amsterdam!

Zouden jullie mijn actie willen steunen door een donatie te doen? Alle donaties komen direct terecht bij VUmc Cancer Amsterdam en wordt gebruikt voor de aanschaf van een microscoop die in een vroeg stadium levende kankercellen driedimensionaal kan waarnemen en waarmee men direct live kan zien hoe deze cellen reageren op chemotherapie. De kosten van deze microscoop zijn € 200.000

Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Ik hoop dat ik op je kan en mag rekenen en dan zal ik mijn uiterste best doen op 19 oktober a.s.

Bedankt!

Linda Teeuw

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!