Lisanne Koopmans' s fondsenwervingspagina

by Lisanne Koopmans for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 55

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Op zondag 19 oktober doe ik mee aan de 8km run tijdens de marathon van Amsterdam. Meer dan 150 Randstad-medewerkers gaan van start tijdens de marathon (8 km, 21,1 km en hele marathon). Naast de fysieke uitdaging die we samen aan gaan, lopen we ook voor het VUmc Cancer Center.
Ik vind dat VUmc Cancer Center Amsterdam heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Lisanne Koopmans

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!