Steun mij "voor onderzoek naar Kanker bij CCA!"

by Louise Booltink for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 95

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,


Zoals de meeste onder ons kennen we wel iemand in de familie of vrienden kring die helaas kanker heeft, gehad of nog mee te maken heeft. Pijnlijk genoeg verliezen we ook dierbaren die de strijd tegen kanker verliezen.

Ik heb mijn vader door deze nare ziekte verloren en vindt dat we meer kunnen doen ten behoeve van onderzoek.

Daarom doe ik mee aan de Marathon TCS 2014, Ik probeer hiermee geld in te zamelen zodat VUmc Cancer Center Amsterdam verdere onderzoeken kunnen uitvoeren ter bestrijding naar kanker.

Ik ga hiervoor 8 kilometer rennen, en heb daar sponsors voor nodig en zou het heel erg waarderen als u mij hierbij kan helpen om zo meer geld vrij te maken voor het VUmc Cancer Center Amsterdam.

Maak deze inzamelingsactie bekend bij vrienden, familie, collega's en anderen.

U bent vrij in het geven van een bedrag €. 1,- of meer kan en is belangrijk voor onze toekomst ter bestrijding van deze kwaadaardige ziekte die nog niet volledig te genezen is.

Donaties worden verwerkt door Alvarum. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor uw hulp!


Louise Booltink

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!