Maaike 's fondsenwervingspagina

by Maaike van Halm-Vos for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 10
Target
 500

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Hardlopen, een nieuwe uitdaging voor mij en de eerste trainingen zijn me prima bevallen!

Het wordt extra leuk nu ik samen met een groep collega's aan een hardloopevenement mee doe, en wel de Amsterdam Marathon. Ik ga de 8 km lopen.
Daarbij is vanuit mijn werk nu deze sponsoractie opgezet. Met zijn allen gaan we geld inzamelen voor het VUmc Cancer Center Amsterdam.

Iedereen kent wel iemand in zijn/haar omgeving die kanker heeft of heeft gehad, en weet wat voor impact dat heeft op een leven. Er is al veel mogelijk aan behandelingen, maar nog niet voldoende. Het feit dat er al zoveel mogelijk is betekent voor mij dat het ook nut heeft om verder onderzoek te doen. Eerder onderzoek heeft resultaat opgeleverd, maar we zijn er nog niet.

Daarom wil ik me graag inzetten om verder onderzoek mogelijk te maken door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. Wil ije mij daarin helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam op deze sponsorpagina? Dan ga ik me tijdens de Amsterdam Marathon extra uit de naad rennen :).

En zou je deze  inzamelingsactie willen delen met anderen, zodat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om te doneren vai deze sponsoractie.

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Bedankt voor je hulp!
Maaike van Halm-Vos

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!