Marnix Harssema' s fondsenwervingspagina

by Marnix Harssema for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 155

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Op zondag 19 oktober loop ik met een aantal klanten, collega's en conculega's met het PON team de halve marathon van Amsterdam. Behalve dat dat erg leuk is om te doen, mooi parcours en erg gezellig, lopen we ook voor het goeie doel.

Ik vind dat VUmc Cancer Center Amsterdam heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als je me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.

Donaties worden verwerkt door Alvarum.

Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor je hulp!
Marnix

News (1)

  • Gisteren voor het eerst sinds lange tijd weer eens 19km gelopen. Dat geeft een goed gevoel en betekent dat de 21 in Amsterdam ook haalbaar is. 4 weken geleden liep ik nog maar 10km. Mijn doelstelling toen was om elke week 2km meer te lopen. Volgende week 21, dan nog een keer 21+, weekje rust en dan knallen in Amsterdam!

    Marnix Harssema - 9/29/14

  • -

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!