Marquerite Groen' s fondsenwervingspagina

by Marquerite Groen for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 205
Target
 100

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Ik vind dat VUmc Cancer Center Amsterdam heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Marquerite Groen

News (1)

  • Het is nu maandag 1 september en ik ben exact een week geleden begonnen met mijn voorbereiding op de 8 km. Vandaag een rustdag en morgen alweer training nr 5. Tijdens mijn laatste training van gisteren heb ik 40 minuten duurloop gedaan gevolgd door 3x80 meter sprint. Morgen intervaltraining. MIjn doel is om de 8 km in 45 minuten te lopen, maar daarvoor zal ik nog flink moeten trainen. Gelukkig hebben we nog 5 weken:)

    Marquerite Groen - 9/1/14

  • -

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!