Melany Schepers' s fondsenwervingspagina

by Melany Schepers for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 1,000

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Voor het eerst ga ik dit jaar de halve marathon rennen in Amsterdam. Dit komt doordat er begin dit jaar bij mijn vader een zeldzame vorm van kanker is ontdekt. Het VUmc Cancer Center Amsterdam werken al jaren aan nieuwe behandel methodes en medicijnen, dit kost veel geld en tijd en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. En medicijnen kunnen ontwikkelen voor mensen zoals mijn vader, die nog veel uit het leven kunnen halen. 
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen.  Alle beetjes helpen. 

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Alvast bedankt! 

Liefs,
Melany Schepers

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!