Michel Florijn' s fondsenwervingspagina

by Michel Florijn for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 445

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Wij vinden dat VUmc Cancer Center Amsterdam heel goed werk doet en daarom hebben wij besloten om hen te helpen door geld in te zamelen.

Onderzoek naar kanker is noodzakelijk en daarom ook proberen we te lopen om een zeer geavanceerde microscoop met ruim 150 personen bij elkaar te lopen.

Wij zouden het heel erg waarderen als je ons/VUmc zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door onze inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie. Alles, van groot naar klein, is welkom!!

Donaties worden verwerkt door Alvarum.

Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor jullie hulp!

Sam, Bram, Herbert, Mirande, Like, Marlijn en Michel

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!