M Schutte' s fondsenwervingspagina

by M Schutte for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 1,126

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Lieve lieve donateurs; ik wil jullie hartelijk danken voor jullie bijdrage én vertrouwen in mij als loper voor VUmc CCA. Met jullie donatie is het CCA een mooie stap dichterbij gekomen (en hopelijk is het benodigde bedrag al bijeen) voor het aanschaffen van een super geavanceerde microscooop  die kanker nog beter weet op te sporen. Voor jou, mij, familie en vrienden een waardevol goed, want wie is er niet geconfronteerd geworden met 'iemand van zijn geliefden' die kanker kreeg of heeft? Vandaag was ik trots op mijzelf (3 uur 54 min. 21 sec) en mijn dierbare loopmaatje René. Wij hebben de marathon binnen de 4 uur voltooid. Waardevol, want het kan ook anders. En vandaag was, en morgen ben ik weer trots op al het mooie onderzoek dat bij ons in huis wordt uitgevoerd. De enorme betrokkenheid en gedrevenheid; daar krijg ik tranen van in mijn ogen. En daar valt zo'n marathon, hoe zwaar ook en hoeveel training daarvoor nodig was, uiteindelijk bij in het niet. Maar zeker niet jullie gulheid; die dient ons mooie goede doel, van Vumc CCA én ons allen.
Dank lieve vrienden en familie. Jullie zijn mij dierbaar!

xxx Marieke

News (5)

  • Nog 3 dagen: dan start ik 09.30 uur, startnr 15272, de marathon. Start en finish in het Olympisch Stadion (zie parcours: http://www.tcsamsterdammarathon.nl/files/2011/12/TCS-Amsterdam-Marathon_parcours_2014.jpg) Wees mijn supporter! Via de App van de TCS Amsterdam Marathon (http://www.tcsamsterdammarathon.nl/app/) kan je mij volgen. Na afloop welkom in het CCA Helden Clubhuis (clubterrein van ASV Arsenal, achter het Olympisch Stadion). Liefs, Marieke

    M Schutte - 10/16/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!