Natan Heikens' s fondsenwervingspagina

by Natan Heikens for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 385
Target
 250

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Sporten doe ik vooral voor mezelf. Ik vind het leuk, voel me er goed bij en zou het ook doen als er geen goede doelen zouden bestaan. Maar ik realiseer me dat ik het geluk heb dat ik gezond ben en kán sporten. Dat kan niet iedereen zeggen. Te veel mensen kunnen niet het leven leiden dat ze graag zouden willen, omdat ze de pech hebben getroffen te zijn door een ernstige ziekte. Dat is niet eerlijk en daarom sport ik af en toe ook voor een goed doel: het centrum voor kankeronderzoek van de VU, dat geleid wordt door Henk Verheul, waarmee ik iedere zaterdagochtend hardloop.

Het VUmc Cancer Center Amsterdam wil zijn onderzoek verder brengen door de revolutionaire superresolutie-microscoop in huis te halen. Als je mijn deelname aan de marathon van Amsterdam sponsert komt de aanschaf van die microscoop letterlijk een stapje dichterbij. Alle kleine beetjes helpen, dus ik ben blij en dankbaar met iedere donatie.

Donaties worden verwerkt door Alvarum. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor je bijdrage!

Natan Heikens

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!