Oka Arntzen' s fondsenwervingspagina

by Oka Arntzen for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 0
Target
 50

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Helaas kennen we allemaal mensen die kanker hebben of hebben gehad. Het is een ziekte die momenteel niet altijd te genezen is en er is daarvoor veel onderzoek nodig om het te bestrijden.

De VUmc Cancer Center Amsterdam doet goed werk op dat gebied en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.

Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.

Donaties worden verwerkt door Alvarum.

Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor uw hulp!
Oka Arntzen

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!