Paul Petit' s fondsenwervingspagina

by Paul Petit for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 1,021
Target
 1,000

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Zowel mijn vader als schoonvader is overleden aan kanker en mijn schoonzus is momenteel herstellende van borstkanker. Kijk maar eens in je eigen familie-/vrienden- of kennissenkring rond, ook jij kent waarschijnlijk wel iemand die is getroffen door deze ziekte. Een op de drie mensen krijgt in zijn leven te maken met kanker en jaarlijks sterven bijna 50.000 mensen aan deze ziekte. Dat zijn geen statistieken om vrolijk van te worden! In de strijd tegen kanker verricht het VUmc Cancer Center Amsterdam al veel goed werk en daarbij is onderzoek letterlijk en figuurlijk van levensbelang.
De aanschaf van een super-resolutiemicroscoop zal de onderzoekers helpen nog meer te weten te komen over de ontwikkeling van kankercellen en hoe deze tegen te gaan.
Voor die aanschaf is minimaal € 200.000,- nodig en dat moet met de hulp van zoveel lopers toch te realiseren zijn. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen en het zou fantastisch zijn als jij dat ook wilt door een bedrag te doneren en/of door mijn actie bij anderen onder de aandacht te brengen.

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig, dus druk op die rode knop en bedenk daarbij dat elke euro helpt en geen donatie te klein is!!

Alvast hartelijk dank voor je hulp.

Paul Petit

News (6)

  • Jawel... Linda heeft een eindsprintje getrokken en ervoor gezorgd dat in het zicht van de finish de € 1.000 is bereikt!! Zonder alle andere enthousiaste gevers was dat echter natuurlijk ook niet gelukt en daarom iedereen ontzettend bedankt!! Nog een paar dagen te gaan......

    Paul Petit - 10/15/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!