Ron van Boxtel' s fondsenwervingspagina

by Ron van Boxtel for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 240
Target
 250

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Ik vind dat VUmc Cancer Center Amsterdam heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om dit jaar weer mee te doen!

 Natuurlijk krijgen patiënten met kanker bij VUmc uitstekende zorg, maar ook het onderzoek van VUmc CCA behoort tot de wereldtop. Maar het kan - en moet - altijd beter. Daarom willen de onderzoekers van VUmc CCA graag een zogeheten superresolutie-microscoop aanschaffen. Dat is een hele mond vol, maar dat is simpelweg een microscoop waarmee nog verder kan worden ingezoomd, waarmee nog meer details van de kankercel zichtbaar worden.

Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Ron van Boxtel

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!