Samantha Boneveld' s fondsenwervingspagina

by Samantha Boneveld for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 365
Target
 500

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Hoi allemaal!

Wij, Brenda Stooker en ik, hebben ons dit jaar ingeschreven voor de Halve Marathon van Amsterdam. Het wordt dit jaar mijn tweede keer dat ik deelneem aan deze loop en heb er ontzettend veel zin in! Omdat ik vind dat VUmc Cancer Center Amsterdam heel goed werk doet heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. Vorig jaar heb ik dit voor het eerst gedaan en het geeft je deelname aan de halve marathon een onwijze boost en drive! Je wordt ontzettend gemotiveerd wanneer mensen via jouw pagina een donatie doen aan het VUmc CCA en extra geprikkeld om harder te trainen en gewoon kick ass je best te doen!

Als inzamelingsdoel heb ik ingezet op €500,-. Dit red ik natuurlijk niet alleen en daarom heb ik jouw hulp hiervoor nodig! Ik zou het heel erg waarderen als je me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Zoals ik al zei geeft het een boost een kick en een super motivatie die zeeeer welkom is tijdens het lopen van deze afstand! En zoals je weet: er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie!

Super onwijs bedankt voor je hulp en donatie!

Groetjes!
Samantha Boneveld

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!