Stefan Vergeer' s fondsenwervingspagina

by Stefan Vergeer for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 615
Target
 500

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Lieve mensen,

Het is weer zover, het tweede jaar op rij. De marathon van Amsterdam komt er aan en daar waar we vorig jaar de acht kilometer renden doen we nu mee met de 21 kilometer. Ik zeg 'we' omdat ik dit zeker niet alleen doe. Naast het feit dat twee goede vrienden van mij, Wouter en Bas, beide dezelfde afstand met mij rennen, doe ik dit ook samen met en vóór het Cancer Center Amsterdam. Deze afdeling van het Vu Medische Centrum verricht al jaren hoogstaand onderzoek naar kanker en op dit moment wordt er geld ingezameld voor een innovatieve microscoop om het onderzoek nog gerichter en succesvoller te kunnen maken. De ziekte kanker gaat iedereen aan en ik ken niemand die er in zijn naaste omgeving niet mee te maken heeft gehad. Het is een vreselijke ziekte die iemand langzaam van het leven berooft. Samen kunnen wij het de wereld uit helpen. Het is mogelijk en ik ben ervan overtuigd dat die dag er aan zit te komen, sneller dan we denken!

Mijn doel is om 500 euro in te zamelen voor dit doel. Ik zou het heel tof vinden als jij me zou kunnen helpen door een donatie te doen, waarvan alle opbrengsten gaan naar het CCA. Geef wat je kunt geven en dan doe ik zondag 19 oktober tijdens de marathon mijn stinkende best om een tijd van 1 uur en 45 minuten neer te zetten.

Alvast ontzettend bedankt!

Stefan

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!