Stijn Bunschoten' s fondsenwervingspagina

by Stijn Bunschoten for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 345

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Beste lezer,

Op deze pagina kunnen jullie een donatie doen voor het VUmc Cancer Center in Amsterdam. Omdat voor niets de zon op gaat, staat daar tegenover dat ik de halve marathon van Amsterdam ga lopen voor het geld van deze donaties. Gelukkig heeft de organisatie van de marathon besloten ook het geld voor de deelname volledig aan het VUmc te schenken!

Nu rijst de vraag: Waar doen we het allemaal voor?
https://www.youtube.com/watch?v=j5S9_lafok8
Zoals in het filmpje van de link wordt verteld hebben we een superresolutiemicroscoop nodig voor om beter te kunnen bepalen in welke gevallen patienten wel of niet chemotherapie nodig hebben. Dit is een dure grap! Willen jullie mij daarom ook steunen? We kunnen daarmee meer kankerpatienten beter helpen in de toekomst.

Hartelijk dank voor jullie hulp.
Stijn Bunschoten

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!