Team page: TCS Superheroes

Take action

About this team

Page author
TCS Superheroes
Campaign
Help de Held!

About My Charity

VUmc Cancer Center Amsterdam

VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!

Read more

Donations raised  2,760

TCS Superheroes

De TCS Amsterdam Marathon creëert elk jaar weer een geweldige, positieve sfeer en laat duizenden ontroerende en inspirerende herinneringen na bij zowel deelnemers als toeschouwers. Met dat besef is het Superheroes concept ontwikkeld. We geloven dat er in iedereen een superheld schuilt die de dagelijkse kaders kan doorbreken en zichzelf en zijn omgeving verbaast en inspireert met zijn prestaties. De TCS Amsterdam Marathon is het ultieme podium om je diepste overtuigingen te demonstreren.

In het VUmc Cancer Center, het goede doel van de TCS Amsterdam Marathon, leveren patiënten, artsen en onderzoekers dagelijks strijd tegen kanker, schouder aan schouder. We kunnen deze superhelden met de TCS Amsterdam Marathon helpen door geld op te halen om die strijd voort te zetten. Je kunt zelf superhero worden door sponsors voor jezelf of je team te vinden of het VUmc CCA op een andere manier te ondersteunen.

Read more