Wouter Hufen' s fondsenwervingspagina

by Wouter Hufen for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 167
Target
 100

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Beste iedereen,

Op 19 oktober komt de amsterdam marathon er weer aan en door mee te lopen ga ik weer proberen geld op te halen voor het VUmc Cancer Center Amsterdam. Het geld gaat naar VUmc Cancer Center Amsterdam dat onderzoek doet voor kankerbestrijding. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor een speciale microscoop om beter onderzoek te kunnen doen. Dit jaar is het mijn doel om hiervoor 100 euro op te halen en daar heb ik jullie hulp bij nodig. Alle kleine beetjes helpen, niks is te weinig. 

Wat betreft de sportieve prestatie: Kleine jongetjes worden groter, dit jaar gaan we (Stefan, Bas en ik)  niet meer voor de 8km maar de voor de 21km. De tijd waarbinnen ik deze afstand wil afleggen houd ik nog eventjes geheim, ik ga in ieder geval ga ik keihard trainen met de mannen om een leuke tijd neer te zetten en zal jullie op de hoogte houden.

alvast bedankt aan alle sponsors!

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!