Wouter van Assendelft' s fondsenwervingspagina

by Wouter van Assendelft for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 100

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Ook dit jaar doe ik weer mee aan de TCS Marathon op 19 oktober in Amsterdam. Nee, ik loop geen 42 km, voor mij is 8 km al lang genoeg. Vorig jaar liep ik deze afstand in 48 minuten dus dit jaar een uitdaging om die tijd te verbeteren.

Ook een uitdaging om het bedrag dat we vorig jaar ophaalde voor het goede doel te verbeteren! Jij kan daar bij helpen door ook een bedrag over te maken! Alle beetjes helpen.

Het VUmc Cancer Center Amsterdam doet heel goed en nuttig werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.

Ik zou het heel erg waarderen als je me helpt door een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor je hulp!
Wouter van Assendelft

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!