Yael O'Callaghan' s fondsenwervingspagina

by Yael O'Callaghan for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 295
Target
 500

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

Ik werk als recruiter bij VU medisch centrum. In deze functie werf ik onder andere voor het team fondsenwerving. Recent hebben wij daar geworven en leerde ik de afdeling en alle goede doelen binnen VUmc beter kennen. Toen ik collega's vertelde dat ik ook wel eens een rondje ren werd ik meteen uitgedaagd om ook mee te doen met de marathon. Ik vind het meteen een mooie uitdaging: voor het eerst 8km hardlopen en geld voor dit goede doel inzamelen.

Ik ben al hard aan het trainen. Volg mij op runkeeper of twitter:
runkeeper.com/yaeloc of @yaeloc dan kan je mijn trainingsactiviteiten volgen.

Ik zou het heel erg waarderen als je wat doneert! Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie. (donaties worden verwerkt door Alvarum. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.)

Super bedankt!
Yael O'Callaghan

News (4)

  • Met nog 9 dagen te gaan vandaag mijn shirt ontvangen en brief om startnummer op te halen!

    Yael O'Callaghan - 10/9/14

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!