Zahida Khan' s fondsenwervingspagina

by Zahida Khan for VUmc Cancer Center Amsterdam

Raised
 255
Target
 300

About my fundraiser

TCS Amsterdam Marathon 2014,

De meesten onder ons kennen wel iemand die de nare ziekte kanker heeft gehad. Ik heb het helaas ook in mijn directe en indirecte omgeving ervaren. Deze vreselijke ziekte moet 100% geneesbaar worden!

Dit is mijn motivatie om mee te doen met de TCS Marathon op 19 oktober. Op een sportieve manier wil ik iets betekenen voor de medemens. Hierdoor wil ik meer aandacht vestigen op onderzoek naar kanker.

Ik vind dus ook dat VUmc Cancer Center Amsterdam goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.

Mijn waardering is dan ook groot als je mij wil helpen met een donatie te doen voor VUmc Cancer Center Amsterdam.

Ook zou het fantastisch zijn als je mijn inzamelingsactie deelt met je vrienden/ familie en collega's. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie. Elke euro helpt.

Donaties worden verwerkt door Alvarum. Deze manier van betalen is makkelijk en 100% veilig.

Alvast bedankt voor je aandacht en hulp!

Groeten,

Zahida

News (0)

Donations ()

Make the first
VUmc Cancer Center Amsterdam
VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) wil mensen met kanker langer laten leven en zo veel mogelijk genezen. Daarvoor is grensverleggend onderzoek nodig naar vroegere opsporing van kanker, naar therapie op maat en kwaliteit van leven van mensen met kanker. Het is onze missie om een doorbraak te forceren door innovatieve behandelingen te ontwikkelen en voor iedereen met kanker, een medicijn op maat te hebben. Steun ons onderzoek naar kanker!